Met een mantelzorgwoning op maat, woont u comfortabel zoals u gewend bent.

Theunissen Mantelzorgwoningen komt voort uit Theunissen Tuinhuisjes. Theunissen Tuinhuisjes werd opgericht in 1983 in een bescheiden werkplaats te Hernen. Binnen een aantal jaar groeit Theunissen tuinhuisjes uit tot een gerenommeerd en toonaangevend bedrijf in de tuinhuisjes branche. De werkplaats in Hernen wordt te klein en het verhuizen naar een grotere werkplaats met een showroom wordt onvermijdelijk.

In Wijchen wordt een pand gevonden waar de werkplaats ingericht kan worden. Aan de overkant van de fabriek wordt een overdekte showroom van ruim 2000 m2 ingericht. Inmiddels zet de 2e generatie, nog steeds in Wijchen, het familiebedrijf voort met dezelfde passie als waar de oprichter destijds mee gestart is.

Ervaring en klantgerichtheid.

Door de jarenlange ervaring, vakkennis, drang naar innovatie en continu veranderende vragen van onze klanten kunnen wij samen met u uw mantelzorgwoning realiseren. Door onze klantgerichte denkwijze zijn wij uitstekend in staat om Uw gedachten om te zetten naar de praktijk. Onze adviseurs helpen u graag, zijn flexibel en hebben de expertise in huis om U te adviseren aangaande Uw woning.
Een 'vers' geplaatste  mantelzorgwoning
Een nieuwe mantelzorgwoning klaar om bewoond te worden.
mantelzorgwoning fabricatie in de fabriek
De mantelzorgwoning kan geheel naar wens worden ingericht zonder compromissen op het wooncomfort.

Het productieproces.

De productie van Uw woning geschiedt in onze eigen werkplaats in Wijchen. Wij gebruiken verantwoorde materialen om Uw woning mee te bouwen. Zo komt bijvoorbeeld het hout uit duurzaam beheerde bossen en zorgt de isolatie niet voor irritatie bij onze monteurs. Wij zijn FSC gecertificeerd.

Bezoek onze showroom

In onze overdekte showroom kunt u in een ongedwongen sfeer onder het genot van een kopje koffie een showmodel van onze mantelzorgwoning bezichtigen. Theunissen Mantelzorgwoningen plaatst mantelzorgwoningen door heel Nederland.
Theunissen-showroom
Onze overzichtelijke showroom
Een woning met van extra voorzieningen.
De mantelzorgwoning kan met allerlei speciale voorzieningen worden uitgerust.

Aan te passen met extra voorzieningen en naar speciale eisen.

Als u als mantelzorger zoekt naar de beste oplossing om voor uw naasten te kunnen zorgen doet u er dus verstandig aan om eens bij ons in de showroom te komen kijken naar wat er allemaal mogelijk is met onze mantelzorgwoningen en u zult er versteld van staan hoe comfortabel deze als woning kunnen zijn. Daarbij fabriceren wij alles in eigen fabriek, daarom leveren wij alle mantelzorgwoningen als maatwerk en naar uw wensen en persoonlijke situatie.

Een kleine impressie van een maatwerk mantelzorgwoning.

De mogelijkheden van een mantelzorgwoning op maat zijn haast onbeperkt, maar om u een idee te geven hebben we een aantal foto’s van een woning hieronder geplaatst.
TIP: Bekijk ook even de filmpjes die op onze homepage staan.

Mantelzorgwoning exterieur

Mantelzorgwoning entree.

Mantelzorgwoning badkamer en slaapkamer.

Mantelzorgwoning zorgruimte.

Mantelzorgwoning verzorgingsruimte.

Mantelzorgwoning toilet en douche.

Meer informatie over onze mantelzorgwoningen.

U weet nu dat elke mantelzorgwoning als maatwerk onze fabriek verlaat. Daarom is er ook heel veel mogelijk. Wij hopen dat u nieuwsgierig geworden bent naar wat wij kunnen bieden voor uw persoonlijke situatie. Dit lichten wij u natuurlijk graag persoonlijk toe in onze showroom in Wijchen (vlakbij Nijmegen) maar kunt uw vragen ook stellen via onze contactpagina of bel ons op 024-645 12 26.
Algemene informatie mantelzorgwoningen
Bekijk technische info over onze mantelzorgwoningen
Bekijk informatie omtrent wetgeving tijdelijke bouwwerken
Bekijk voorbeeld bouwtekeningen
Bekijk een mantelzorgwoning showmodel op locatie Wychen Bekijk een mantelzorgwoning showmodel op locatie Wychen